Mijn eigen lied

Jouw eigen lied componeren en dat dan zelf zingen. Dat is wat we gaan doen!

Voor wie

In dit nieuwe concept wil ik er graag voor zorgen dat al jouw ideeën en wensen een mooie muzikale vorm krijgen. Een liedje, omdat je graag iets eigens tot uitdrukking wilt brengen, of omdat je misschien iemand blij wilt maken door iets van jezelf te geven.

Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een feest, misschien een begrafenis of gewoon omdat je er van houdt en er plezier in hebt.

Wat moet je kunnen

Het is niet nodig om ook maar iets van muziek af te weten of om goed te kunnen zingen. Je mag jouw lied zelf zingen en als je dat niet graag doet, dan doe ik dat voor jou. Zelfs een gedicht met muzikale begeleiding is mogelijk. We werken samen door het hele proces heen.

Wat gaan we doen

We kiezen een muziekstijl, werken aan de tekst, de begeleiding (die ik verzorg), en aan de melodie; we nemen beslissingen over het begin en het einde en alles wat daar tussen zit.

Eindproduct

Het eindproduct is een mooie cd waarop jij (of ik) jouw eigen lied zingt en een extra track waar alleen de begeleiding op staat zodat je het thuis nog heel vaak kunt zingen, of wie weet, ergens kunt voordragen.

 

Het is niet nodig om maar iets van muziek af te weten, of om goed te kunnen zingen